Frågor? Chatta med oss!

Telefonväxel företag

Det är dags att ta hjälp av en pålitlig telefonväxel till ert företag

Det är dags att anlita någon som alltid svarar, varje dag, året runt. Någon som tar dina samtal, även när du är bortrest, upptagen, eller helt enkelt inte har lust att svara.

Bli anträffbar

Hur ska du få tid till sådant som är viktigt när det ringer hela tiden? En stor del av dina förlorade affärer kan bero en otacksam telefonkö eller strul i telefonväxeln. Ert företag vet bättre.

När kunderna kontakter er förstår de såklart inte att de i själva verket kommit till Wecall.se. De förstår att de nått ett företag som bryr sig om att ge service och att lämna ett professionellt intryck. De förstår att de nått ditt företag.

Vi tar ansvar för det första intrycket, vägleder dina kunder, ger aktuell information, kopplar vidare när det behövs eller lämnar meddelanden.

Vi älskar att hålla kontakten, särskilt med dina kunder

Wecall.se tycker om att kommunicera. Vi tycker om det så pass mycket att vi gjort det i ett decennium. Idag driver vi ett av landets ledande callcenterföretag och ägnar oss bland annat åt att ta hand om olika företags telefonväxel.

Wecall.se har kontor i Stockholm, Sundsvall, Umeå och Östersund, men kan lika gärna bedriva telefonväxeln direkt ifrån ert företag om så önskas.

Lösningen

Vi levererar den flexibla telefonväxeln till ert företag. Ett problem har oftast inte en lösning, därför anpassar vi en telefonväxel efter dina intentioner och önskemål.

Vi avgränsar oss inte till någon särskild bransch, utan betraktar varje uppdrag efter syfte och behov.

Ta plats i vårt företags telefonväxel – vi blir er kundtjänst

Tänk rationellt. Spara tid, pengar och resurser istället för att ägna er åt sådant som är oväsentligt för er kärnverksamhet. Det sista du vill tänka på är höjda personalkostnader eller vilken växel man bör investera i. Med hjälp av att hyra in dig i vår telefonväxel svarar alltid någon av våra glada och serviceinriktade telefonister.

Wecall.ses höga ambitionsnivå speglas i våra medarbetare. Våra kollegor har språkkunskaper i såväl svenska, som norska, finska, engelska och spanska.

Ge oss vägledning i hur du vill att vi ska arbeta, vi anpassar oss. Om du så vill kan vi till och med ta emot kunders reklamationer, beställningar, bokningar m.m.

Service är viktigt

Er tillgänglighet spelar minst lika stor roll som era produkter och tjänster – men er tid är begränsad. Därför ger vi er möjlighet att utveckla dem vidare, Wecall.se tar över ert företags telefonväxel och låter er istället tänka på sådant som är viktigt för er.

Egen telefonväxel till ert företag

Upplever du att ni på ert företag faktiskt har tid att svara i telefonen, men inte vet vilken telefonväxel ni bör ha, kan Wecall.se hjälpa dig att investera i den bästa systemlösningen. Vi konsulterar med dig och guidar dig helt enkelt till ett smart val av tele- och växelleverantör.

Välkommen!

Vi är Wecall.