Om Wecall Sports

Wecall Sports ökar intäkterna för idrottsföreningar och förbund

 

Wecall Sports arbetar åt elitidrottsföreningar och idrottsförbund i Sverige. De rekryterar sponsorer och säljer sponsorpaket åt klubbarna och ökar på så vis deras intäkter medan klubbarna kan fokusera på sporten.

 

 

Wecall Sports är marknadsledande i Sverige när det gäller mängdförsäljning av sponsorpaket och rekrytering av partners till idrottsföreningar och förbund. Bland annat bistår vi föreningar likt Degerfors IF med projektet ”Klubb Bruket”. De sköter hela processen från första samtalet med en potentiell sponsorpartner till att leverera sponsorpaketet. Ett sponsorpaket kan exempelvis bestå av biljetter till föreningens matcher och marknadsföring i hallen. Wecall Sports levererar en helhetslösning där de exempelvis sköter biljetthantering, trycker upp tröjor och fakturerar slutkund.

 

Wecall Sports består av tävlingsmänniskor som i flera fall tävlat och tävlar på högsta nivå och har därför en bred kunskap när det gäller idrott och försäljning. Deras samarbetspartners hittar du på allra högsta nivå inom fotboll, ishockey, basket, bandy, innebandy, handboll och trav.

Partnerchef

Michael Backlund

Michael har det största ansvaret kring kontakten med idrottsföreningar.

Michael har lång erfarenhet av försäljning samt har arbetat på Wecall sedan 2005

Avdelningschef

Dennis Thorén

Dennis Thorén är avdelningschef på Wecall Sports. Dennis är personalansvarig samt sköter kontakten med föreningar.

Dennis har jobbat på Wecall sedan 2008 och är tillsammans med kollegan Michael Backlund ansvarig för verksamheten.