Försäljning

På Wecall brinner vi för försäljning och har expertisen för att nå rätt person, ställa relevanta frågor och nå fram till avsluten. Låt oss hjälpa dig med besöksbokning, marknadsundersökningar och försäljning B2B.

Öka era affärsmöjligheter med Wecall

 

Vi vet hur vi kommer fram till rätt person, ställer rätt frågor och kommer till avslut. Ta hjälp av oss med besöksbokning, marknadsundersökningar och direktförsäljning. Vår erfarenhet och expertis inom dessa områden gör oss till din naturliga partner när ni behöver optimera er företagsstrategi.

 

Med vår hjälp kan du säkerställa att du når rätt målgrupper, samlar värdefull information om din marknad och ökar din försäljningseffektivitet. Vi är här för att hjälpa dig att maximera dina affärsmöjligheter och skapa långsiktiga framgångar.

 

 

Besöksbokning

Vi förser dina säljare med önskat antal besök per vecka och bevakar de prospects som vill ha kontakt längre fram. På så sätt kan ni ägna mer tid åt de mest intressanta kundämnena och arbeta mer med offerter och avslut. Besöksbokning är ett smart sätt att få fart på både säljarbetet och affärerna.

Marknadsundersökningar

Vill du nå en utvald målgrupp och veta vad den tycker? Vi är en neutral men kunnig partner vilket ger de bästa förutsättningarna för ärliga och relevanta svar. Du får kunskap om din marknad, vad kunderna tycker om dina produkter eller tjänster, vilka behov de har och hur de vill att du ska möta dem med marknadsundersökningar. Vi erbjuder undersökningar via telefonintervjuer och kan snabbt samla in stora volymer information. Fördelen med telefonintervjuer ställt mot andra typer av undersökningsmetoder är hög svarsfrekvens, möjlighet till nyanserade frågor samt större flexibilitet.

Försäljning B2B

Ett växande område inom telemarketing är direktförsäljning via telefon. Vi arbetar uteslutande med B2B-försäljning. Vi presenterar ditt erbjudande och bygger upp förtroende och köpvana hos dina kunder. Försäljningsprocessen består ofta av flera samtal till samma företag, med avslut på det andra eller tredje samtalet. Vi kan spela in alla avslut så att du lätt och snabbt kan leverera och därmed öka förtroendet hos din kund.

 

Vi jobbar mycket med löpande försäljning och kundvård. Ju bättre vi lär känna era produkter och tjänster desto bättre kan vi maximera utfallet genom att bearbeta marknaden grundligt.

 

Räkna med trevligt bemötande. Alltid. Våra säljare tar sig tid även för de personer som väljer att avstå från den produkt eller tjänst som du har att erbjuda. De vet att försäljning ofta tar tid och har höga krav på sig att alltid förmedla en positiv och professionell bild av det företag de representerar.

Vanliga frågor om Försäljning

Vad är fördelen med att använda Wecalls tjänster för försäljning?

Genom att använda Wecalls tjänster för försäljning kan du dra nytta av vårt passionerade team och vår erfarenhet. Vi kan hjälpa dig att nå rätt kunder, ställa relevanta frågor och öka försäljningen effektivt.

Hur fungerar besöksbokningstjänst?

Vår besöksbokningstjänst ser till att dina säljare får det önskade antalet möten med potentiella kunder varje vecka. Vi bevakar också prospekten som är intresserade av framtida kontakter, vilket hjälper dig att fokusera på affärskritiska möjligheter.

Vad kan jag förvänta mig av era marknadsundersökningar?

Våra marknadsundersökningar ger dig djupgående insikter om din målgrupp och deras åsikter. Vi utför noggranna telefonintervjuer för att samla in värdefull information om din marknad, produkter och kundbehov.

Vad är skillnaden mellan B2B-försäljning och andra försäljningsmetoder?

B2B-försäljning fokuserar på att sälja produkter eller tjänster till andra företag. Det kräver en specifik strategi och förmåga att bygga förtroende och långsiktiga relationer med företagskunder.

Gör en offertförfrågan!