Är ni ute efter att göra marknadsundersökning?

Oavsett ert motiv eller vilka förutsättningar ni har hjälper Wecall.se ditt företag med att göra marknadsundersökningar. Vi är problemlösaren som vet exakt hur man går tillväga för att reda ut ert företags frågeställning – åtminstone om den går att lösa genom att samla ihop information.

 

För det är just så – ett svar löser många problem. Kanske är ditt bolag nystartat och du i behov av en inblick i potentiella kunders vanor och behov? Kanske är ni etablerade på marknaden men nyligen lanserat en tjänst eller produkt och därmed söker respons från era kunder? Vill ni ha svar på något? Vad som helst? Vill ert företag färdas i rätt riktning? Utvecklas, växa och ta nästa steg?

 

Det är dags att göra en marknadsundersökning. Vi tar reda på konsumenternas tillämpning av era produkter och tjänster, hur ni som företag syns utåt samt vad konsumenterna har för inställning till er.

 

Testa tjänsten Marknadsundersökning Företag

 

Vi på Wecall.se har i tio år ägnat oss åt att göra marknadsundersökningar. Vi har rätt kunskap, rätt kanaler och rätt kontakter – det vill säga: vi ger dig som kund nyanserade svar på dina frågor.

 

Idag driver vi ett av Sveriges ledande callcenters och vi finns representerade med kontor i såväl Stockholm, Sundsvall, Umeå och Östersund. Vi är ett etablerat företag med stor insikt och kännedom av vår bransch. Vi vet hur man gör marknadsundersökningar, och hur man får ut det mesta av dem. Vi arbetar målmedvetet och har bästa möjliga service i fokus.

 

Således ger vi utrymme att forma drivna och kompetenta medarbetare med hög ambitionsnivå. Detta speglas såklart i kunskap men givetvis också i det resultat vi levererar till dig.

 

Nöjda kunder över hela landet

 

Vi har till och med kunder över delar av Norden och Europa. Hos oss hittar du språkkunskaper i svenska, norska, finska, engelska och spanska. Framförallt: vi har möjlighet att ta fram svaren på dina frågor.

 

Det innebär också att vi har möjlighet att bredda din målgrupp, rikta oss till ännu fler människor och få ännu fler svar med vår telemarketingtjänst.

 

Vår tjänst

 

Wecall.se erbjuder dig hjälp med att göra marknadsundersökningar. Via telefonintervjuer kan vi snabbt och smidigt samla in mycket information. Fördelen med telefonintervjuer, ställt mot andra typer av undersökningsmetoder, är hög svarsfrekvens och möjlighet till nyanserade frågor samt större flexibilitet.

 

Genom att göra en marknadsundersökning kan vi sikta in oss på en utvald målgrupp och få information kring deras åsikter om dig eller uppfattningar av era tjänster och produkter.

 

Vänd dig till oss när ni vill göra en marknadsundersökning

 

Effektivisera er dyrbara tid. Få svar på det ni vill veta, istället för att gissa. Det är svårt att generalisera en målgrupp och deras uppfattningar efter ålder och kön. Vi på Wecall.se ägnar oss åt kvantitativa undersökningar med kvalitativa resultat. Vi ger dig svar anpassade efter dina intentioner och önskemål – svar direkt ifrån konsumenterna.

 

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Wecall.se när det är dags att göra en marknadsundersökning.