Outbound telemarketing – avgörande för ditt företag

Många tror att telemarketing enbart handlar om att ringa upp potentiella kunder och marknadsföra en tjänst eller produkt som förhoppningsvis landar i en försäljning. Telemarketing kan visserligen ofta inkludera den typen av verksamhet, men handlar inte minst även om det som kallas för outbound telemarketing.

 

Outbound telemarketing innebär en omvänd situation jämfört med ovanstående, nämligen att det är kunderna som ringer till dig snarare än vice versa. Det är en del av ditt företagande som verkligen inte ska underskattas och som mycket väl kan leda till att din kundkrets expanderar. Däremot kan du först behöva lite hjälp på traven.

 

Hitta nya kunder med extern telemarketing

 

Den hjälpen finner du allra bäst här hos oss på Wecall. Vi hjälper dig att hitta nya kunder med extern telemarketing som både breddar ditt kundspektrum, gör ditt företag mer tillgängligt och som avlastar dig i arbetet med kommunikationen.

 

Tack vare våra tjänster slipper du sitta i telefonen dag ut och dag in. Vi är nämligen ett telemarketingföretag med en ledande position i vår bransch. Din kundtjänst, telefonpassning och växeltjänst är i oerhört trygga händer när du hyr telemarketing från oss på Wecall. Kontakta oss redan idag för att höra mer om vad vi kan erbjuda just dig.

 

Är du intresserad av att göra en marknadsundersökning? Läs mer här.