Telemarketing för ditt företag i Sverige.

Alla företag behöver höras och vara tillgängliga. Dels för att både potentiella och befintliga kunder och samarbetspartners ska kunna kontakta dig för information, men också för att du ska kunna nå ut till dem på ett sätt som stärker din verksamhet. Uthyrning av telemarketing är då ett av de bästa sätten att få hjälp med kundservice – på flera språk.

 

Åtminstone om du hör av dig till oss på Wecall. Vi erbjuder uthyrning av telemarketing från ett callcenter i Sundsvall som innebär mer än enbart potentiell försäljning. Vi hjälper dig med kundtjänst, marknadsföring, inbjudningar och uppföljningar helt utifrån dina egna önskemål.

 

Fördelar med uthyrning av telemarketing till callcenter

 

Det finns stora fördelar för dig att dra nytta av genom att hyra in vårt callcenter som en form av kundservicekontor. Den allra främsta är att du äntligen får tid att aktivera dig i de delar av verksamheten som du verkligen vill engagera dig i och som kan utveckla företaget.

 

Samtidigt hamnar all din kundkontakt i trygga händer. Vi har lång erfarenhet av telemarketing, både inom de tekniska och relationsbyggande delarna. Vänta därför inte med att höra av dig till oss på Wecall när du behöver telemarketing till ditt företag.

 

Läs mer om hur outsourcing av telefontjänster fungerar här!