Vi erbjuder outsource med call center.

“Outsource call center” brukar många av våra inkommande kunder söka efter när de vill lägga över företagets telefoni på en extern telefonväxel.

 

Att outsourca telefonin till ett call center, oss på Wecall, innebär att vi kan hjälpa ditt företag att uppnå högre servicegrad och därmed ha bättre tillgänglighet gentemot kunderna. Detta samtidigt som du effektivt sänker kostnaderna jämfört med ha egen, intern eller inhyrd, personal.

 

Höj företagets servicenivå med att outsourca telefonväxel

 

Som ett av Sveriges ledande callcenterbolag, och vinnare av Årets Företagare 2016, vill vi säga att vi är experter på allt som rör telefoni på arbetsplatsen.

 

Vi arbetar idag med kunder över Sverige och Norden men också delar av Europa. Förutom svenska behärskar våra duktiga och specialutbildade telefonister även språk som engelska, norska, finska och spanska.

 

Wecall brinner för att hjälpa företag till nya höjder när det kommer till försäljning, vi jobbar endast med försäljning B2B. Vi är med er under hela försäljningsprocessen, från start till mål.

 

 

Sänk kostnaderna och höj servicenivån genom att outsourca kundtjänst

Genom att anlita Wecall för att outsourca kundtjänst kan du effektivisera din verksamhet och samtidigt förbättra kundupplevelsen på flera nivåer. Genom att outsourca kundtjänst till oss kan du sänka kostnaderna jämfört med att ha en egen, intern eller inhyrd personal, samtidigt som servicenivån höjs avsevärt. Våra specialutbildade telefonister står redo att hjälpa till med allt från kundtjänst till försäljning, dygnet runt året om.

Med vår erfarenhet och dedikation kan du tryggt överlåta hanteringen av din kundservice till oss och fokusera på din kärnverksamhet. Genom att outsourca kundtjänsten innebär att du slipper bekymra dig för rekrytering, utbildning och ledning av kundtjänstpersonal. Dessutom eliminerar du behovet av att investera i dyra tekniska lösningar och infrastruktur för att hantera samtal.

Vi använder avancerad teknik och beprövade metoder för att säkerställa att varje kundsamtal hanteras snabbt och effektivt. Våra telefonister är tränade att bemöta kunder på ett professionellt och vänligt sätt, vilket ökar kundnöjdheten och lojaliteten. Vi kan hantera allt från enkla frågor till mer komplexa problem och säkerställa att dina kunder alltid får den hjälp de behöver.

När du outsourcar kundtjänsten till Wecall får du också tillgång till en flexibel lösning som kan anpassas efter dina behov. Oavsett om du behöver extra stöd under högsäsong eller en permanent lösning för att hantera kundtjänsten, kan vi erbjuda en skräddarsydd tjänst som passar ditt företag. Vår dygnet runt-tillgänglighet innebär att dina kunder alltid kan nå dig, vilket förbättrar deras upplevelse och din företagsimage.

 

Få tillgång till ett team av specialutbildade telefonister för bästa kundupplevelse

Vårt team av specialutbildade telefonister är experter på att skapa en hög servicenivå gentemot kunderna. Med en outsourcad kundtjänst från Wecall får du tillgång till det teamet dygnet runt, året om. Vi ser till att din företagskommunikation alltid är professionell och att dina kunder får bästa möjliga upplevelse.

 

Experter på försäljning B2B och skapande av långvariga kundrelationer

På Wecall har vi lång erfarenhet av försäljning B2B och skapande av långvariga kundrelationer. Genom att anlita oss för outsourcade kundtjänstlösningar får du tillgång till våra specialiserade säljare som är experter på att skapa lönsamma affärer. Vi ser till att försäljningsprocessen blir smidig och att du når dina försäljningsmål.

 

Anpassade lösningar efter dina behov för en smidig telefoni på arbetsplatsen

 

På Wecall har vi anpassade lösningar efter dina behov för en smidig telefoni på arbetsplatsen. Vi ser till att allt fungerar smidigt och att din företagskommunikation alltid är professionell. Våra lösningar är skräddarsydda efter dina behov och vi finns här för att hjälpa dig hela vägen.

 

Genom att anlita oss för att ta hand om telefonin på arbetsplatsen kan du vara trygg med att allting sköts professionellt och vi finns där dygnet runt året om.

 

Välkommen till Wecall!