Telefonitjänster för juristbyråer och advokatbyråer.

Det kan vara ett hektiskt jobb att arbeta som advokat. En tung arbetsbelastning i form av rättegångsförhandlingar, förhör och naturligtvis mängder med förberedande arbete. Det är inte så konstigt om du inte har tid att sitta i telefonen alltför mycket under dagarna. Dessutom stiger efterfrågan på dina tjänster ju mer framgångsrik du är – vilket ytterligare ökar trycket på telefonen.

 

Lämna därför bördan av att svara i telefonen till oss på Weall. Vi erbjuder telefonitjänster för juristbyråer och advokatbyråer så att du kan koncentrera dig på juridiken och dina klienter. Den initiala kontakten såsom mötesbokning, support eller växeltjänster tar vi hand om på bästa sätt.

 

Egen advokatsekreterare som sköter samtalen

 

Wecall erbjuder istället en lösning där du får en egen advokatsekreterare som kan sortera samtalen åt dig. Vi kan tillhandahålla molnbaserad telefoni som passar advokater som ofta är på språng på olika juridiska ärenden, samtidigt som någon behöver svara i telefonen.

 

Telefonitjänster som gör skillnad

 

Väldigt snart kommer du att märka stor skillnad med våra telefontjänster i din yrkesroll som advokat. Du kommer att känna dig mindre stressad i ditt arbete eftersom du inte behöver vara tillgänglig på din telefon jämt och ständigt.

 

Du får mer tid till det som du faktiskt har utbildat dig till och vill lägga din energi på. Juridiken. Låt inte trycket på telefonen bli en bromskloss för arbetet i din advokatbyrå. Tveka inte att höra av dig till oss på Wecall med dina önskemål.