LANTBRUKARNAS RIKSFÖRBUND

Wecall rekryterar nya medlemmar till LRF

 

Att växa med nya medlemmar är A och O för Lantbrukarnas riksförbund, LRF. Då lockade Wecall som samarbetspartner.

 

-På Wecall har de säljcoacher och är proffs på försäljning, säger Anette Ördell, medlemsstrateg på LRF.

 

Genom att anlita Wecall för rekrytering av medlemmar köper LRF in expertis när det gäller försäljning. Gruppen på Wecall som arbetar med detta har mycket god kunskap om vad LRF står för och har att erbjuda.

 

– Ju fler medlemmar vi är, desto större möjlighet har vi i LRF att tillsammans påverka beslut och lagar i rätt riktning, säger Anette Ördell.

 

Det har också blivit mer kostnadseffektivt att anlita Wecall eftersom det är dyrt och kräver en hel del resurser och kunskap att driva medlemsrekrytering i egen regi.

Wecall visar sin styrka när någonting händer. De är lyhörda och agerar snabbt när någonting händer.

Samarbetet mellan LRF och Wecall är lätt och smidigt.

 

– Wecall är väldigt tillmötesgående, ärliga och raka i sin kommunikation. De hjälper oss att nå våra mål, säger Anette Ördell.

 

Trots detta uppstår det då och då problem.

 

– Det är det som avgör om det är en bra samarbetspartner och det är då Wecall visar sin styrka. De är lyhörda och agerar snabbt när någonting händer.

Lantbrukarnas Riksförbund

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden intresse- och företagarorganisation för människor samt företag inom de gröna näringarna.

 

LRF medverkar till utvecklingen av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö som bas, så att de kan förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft.