Telefonitjänster som effektiviserar din vardag.

 

Wecall.se erbjuder ett brett utbud av telefonitjänster som effektiviserar din vardag och underlättar din kommunikation. Vi är ett av Sveriges ledande callcenterbolag med kunder i Sverige, Norden och delar av Europa. Vi levererar idag telefonitjänster på svenska, finska, norska, spanska och engelska.

 

Vi är experter på telefonitjänster och vet hur vi kan effektivisera din vardag, så att du tjänar både tid och pengar. Vi vet hur viktiga alla inkommande samtal är och hur viktigt det är att alla dina kunder får service oavsett om du är på plats eller inte. Att ständigt vara anträffbar är nästintill ett krav i dagens samhälle.

 

Ett missat samtal kan betyda förlorade affärer. Tack vare oss kan ni ge svar alla dagar, året runt, även när du inte har tid eller är på plats.

 

Vi erbjuder kvalitetssäkrade telefonitjänster.

 

Hos oss hittar du telefonitjänster inom alltifrån; telefonpassning, kundtjänst, växellösningar till försäljning, besöksbokning och marknadsundersökningar via telefon. Vi ger dig alltid specialutbildade telefonister som alltid svarar med ett leende på läpparna och pratar svenska, finska, norska, engelska och spanska flytande.

 

Vi är helt leverantörsoberoende vilket innebär att vi kan erbjuda dig lösningar helt efter dina behov och önskemål. Dessutom är du då alltid uppdaterad med den senaste tekniken och vi anpassar antalet anknytningar efter företagets skiftande behov. I vår växel samsas allt från enmansföretag till stora företag med hundratals anknytningar.

 

Läs mer om telefonitjänster företag här för att få en djupare förståelse för vår service och hur vi kan hjälpa er som företag.