Vi är ett telemarketing företag.

Anlita telemarketing företag när du vill ha professionell hjälp att säkerställa att rätt personer kontaktas, att de rätta frågorna ställs och att affärerna avslutas på bästa möjliga vis för alla inblandade. Ett såväl kostnadseffektivt som tidseffektivt val för dig som företagare!

 

Wecall är ett företag med expertis inom telemarketing. Med gedigen erfarenhet tillhandahåller vi tjänster som omfattar marknadsundersökningar, direktförsäljning och besöksbokning.

 

Att anlita oss som telemarketing företag

 

Som ett av Sveriges ledande callcenterföretag kan du lita på ett givande och proffsigt samarbete när du anlitar oss för telemarketing.

Vi lägger stor vikt vid att i varje uppdrag ha ett trevligt bemötande. Alltid. Oberoende av om det aktuella samtalet inte skulle leda till affär är det stor vikt för oss att förmedla professionalitet och ge ett positivt intryck av de företag som vi representerar.

 

Läs mer om Telemarketing B2B här!

 

Försäljning i flera steg

 

Vi arbetar enbart med B2B försäljning när det kommer till telemarketing, med fokus på just kundvård och en löpande försäljning.

 

Det innebär att vi presenterar ditt erbjudande för kunden i syfte att bygga upp ett förtroende och att skapa en köpvana. Försäljningsprocessen sker i flera steg och vi kommer oftast till avslut vid andra eller tredje samtalet.

 

Vi älskar försäljning och att hjälpa företag upptäcka sin fulla potential!

 

För ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta oss på Wecall!