Fördelar med Mobil Telefonväxel från Wecall.

Med en mobil telefonväxel från Wecall förenklas växelsystemet, och ditt företag behöver bara en telefon per person. Ni sparar således både tid och pengar. Samtidigt verkar vi i en värld är vi ständigt i rörelse, och många förflyttar sig ofta flertalet gånger under en arbetsdag.

 

När ditt företag använder en mobil telefonväxel från Wecall kan du ta med dig växeln när du arbetar utanför kontoret – och på så sätt alltid vara tillgänglig.

 

Det blir helt enkelt lättare att ge kunderna god service med en mobil telefonväxel. Självklart kan du koppla in gamla fasta och mobiltelefonnummer till vår tjänst för mobil telefonväxel, så att du kan behålla de gamla nummer som kunderna känner igen.

 

Missa inga viktiga samtal med mobil telefonväxel

 

I en värld där allt går snabbt kan ett missat samtal kan innebära förlorade affärer, både från existerande kunder och prospekts.

Med en mobil telefonväxel från Wecall undviker du det, genom att alltid vara tillgänglig – var du än är. Så låt oss hjälpa ditt företag att aldrig missa en möjlighet, beställ mobil telefonväxel från Wecall.

 

Wecall är Sveriges ledande callcenterbolag, som bland annat levererar tjänster för mobil telefonväxel. Med ca 25 anställda och kunder i Sverige, övriga Norden och delar av Europa levererar vi idag telefontjänster på svenska, finska, norska, spanska och engelska.

 

Med den kunskap och professionalism vi besitter är vi ett tryggt val av partner när du behöver mobil telefonväxel. Kontakta oss om ni har frågor om vår tjänst för mobil telefonväxel.