Fördelar med Telefonväxel från Wecall.

Med en telefonväxel från Wecall förenklas växelsystemet, och ditt företag behöver bara en telefon per person. Ni sparar således både tid och pengar. Samtidigt verkar vi i en värld är vi ständigt i rörelse, och många förflyttar sig ofta flertalet gånger under en arbetsdag.

 

När ditt företag använder en telefonväxel från Wecall kan du ta med dig växeln när du arbetar utanför kontoret – och på så sätt alltid vara tillgänglig.

 

Det blir helt enkelt lättare att ge kunderna god service med företagstelefoner med mobil växel kopplat. Självklart kan du koppla in gamla fasta och mobiltelefonnummer till vår tjänst för mobil telefonväxel, så att du kan behålla de gamla nummer som kunderna känner igen.

 

Missa inga viktiga samtal med mobila telefonväxlar

 

I en värld där allt går snabbt kan ett missat samtal kan innebära förlorade affärer, både från existerande kunder och prospekts.

Med en mobil telefonväxel från Wecall undviker du det, genom att alltid vara tillgänglig – var du än är. Så låt oss hjälpa ditt företag att aldrig missa en möjlighet, beställ dina mobila telefonväxlar från Wecall.

 

Vad är en telefonväxel?

 

En telefonväxel är en tjänst som låter ditt företag hantera samtal från kunder på ett effektivt sätt. Den fungerar som en slags länk mellan kunderna och ditt företag, vilket gör det enkelt för dem att nå dig när de behöver hjälp eller support. Med en professionell och effektiv telefonväxel kan du öka dina kunders tillfredsställelse samtidigt som du effektiviserar din verksamhet.

 

Så kan Wecall hjälpa ditt företag att växa med hjälp av telefonväxlar

 

  • Effektivare kundservice: Med en professionell och effektiv telefonväxel kan du förbättra din kundservice och öka dina kunders tillfredsställelse
  • Mer tid för din kärnverksamhet: Genom att outsourca kundtjänster till oss kan du frigöra tid och resurser som du kan använda för att fokusera på din kärnverksamhet
  • Anpassade tjänster: Vi kan anpassa våra telefonväxeltjänster efter dina specifika behov för att säkerställa att dina kunder alltid får den service de förtjänar

 

 

På Wecall lägger vi stort fokus på att ge dina kunder en personlig och positiv upplevelse varje gång de ringer. Vi förstår att din telefonväxel ofta är den första kontakten dina kunder har med ditt företag, vilket är varför vi tar bemötande på stort allvar. Vi ser till att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet så att de kan ge dina kunder den bästa möjliga service.

 

Wecall är Sveriges ledande callcenterbolag, som bland annat levererar tjänster för mobil telefonväxel. Med ca 25 anställda och kunder i Sverige, övriga Norden och delar av Europa levererar vi idag telefontjänster på svenska, finska, norska, spanska och engelska.

 

Med den kunskap och professionalism vi besitter är vi ett tryggt val av partner när du behöver mobil telefonväxel. Kontakta oss om ni har frågor om vår tjänst för mobil telefonväxel.