Letar du efter en effektiv och fungerande telefonväxel för småföretag?

Vi heter Wecall.se och är ett av Sveriges ledande callcenterbolag med kunder i Sverige, Norden och delar av Europa. Vi levererar idag telefontjänster på svenska, finska, norska, spanska och engelska.

 

Vi erbjuder stöd för telefonväxel för småföretag som vill fokusera på sin kärnverksamhet och samtidigt kunna leverera en hög servicenivå till kunder, leverantörer, prospekts, medarbetare med flera.

 

Med vår hjälp behöver du inte längre oroa dig för några missade samtal som kan betyda förlorade affärer. Tack vare oss kan ni ge svar alla dagar, året runt, även när du inte har tid eller är på plats.

 

Här hittar du rätt telefonväxel för småföretag

 

När du söker efter en telefonväxel för småföretag ska du vända dig till oss. Våra erfarna och professionella telefonister tar hand om dina samtal med ett leende på läpparna. Vi svarar på frågor och ger aktuell information som berör ditt företag. Vår personal ser till att du höjer din servicenivå så att du samtidigt tjänar både tid och pengar.

 

Vi hjälper dig hela vägen från konsultation till systemlösning och finansiering. Vi är helt leverantörsoberoende vilket innebär att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för telefonväxel till småföretag utifrån era behov och önskemål.

 

Dessutom är du med vår hjälp alltid uppdaterad med den senaste tekniken och vi anpassar antalet anknytningar efter företagets skiftande behov. I vår växel samsas allt från enmansföretag till stora företag med hundratals anknytningar.

 

Vi är ledande i Sverige på outsourcing av telefontjänster! Läs mer har.