Besöksbokning.

Besöksbokning med hjälp av våra erfarna kommunikatörer innebär ett kostnadseffektivt stöd till din säljorganisation. Istället för att era säljare själva skall ägna dyrbar tid åt att telefonledes söka upp nya kunder och boka besök, gör Wecall det på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt.

 

Därmed kan säljarna ägna mer tid åt det rena försäljningsarbetet, de mest intressanta kundämnena och arbeta mer med t ex offertskrivning och avslut.

 

Kostnadseffektivt: Genom att outsourca besöksbokningen till Wecall kan ni minska era kostnader jämfört med om säljarna skulle göra det själva. Wecalls kommunikatörer är specialiserade på att boka besök och kan därför göra det på ett effektivt sätt.

Mer tid till försäljning: Genom att låta Wecall ta hand om besöksbokningen kan era säljare ägna mer tid åt det rena försäljningsarbetet, de mest intressanta kundämnena och arbeta mer med t ex offertskrivning och avslut. Detta kan öka era försäljningsresultat och förbättra er lönsamhet.

Professionellt bemötande: Wecalls kommunikatörer är experter på bemötande och kan ge era potentiella kunder ett positivt och professionellt intryck av ert företag. Detta kan öka chansen att bokade besök blir av och att ni får nya affärsmöjligheter.

Flexibilitet: Wecalls besöksbokningstjänst är flexibel och kan anpassas efter era behov och önskemål. Vi kan boka besök i er kalender, i en separat kalender eller i en gemensam kalender med era säljare. Vi kan också använda oss av ert CRM-system eller vårt eget system för att hantera bokningar.

 

 

Skapa en bättre kundupplevelse med Wecalls besöksbokning

När era potentiella kunder ringer in för att boka ett besök är det viktigt att de får en positiv och professionell upplevelse av ert företag. Genom att outsourca besöksbokningen till Wecall kan ni skapa en bättre kundupplevelse och öka chansen att bokade besök blir av. Vi är experter på bemötande och kan hjälpa er att bygga starka och långsiktiga relationer med era kunder.

 

Flexibel och anpassningsbar besöksbokning

Wecalls besöksbokningstjänst är flexibel och kan anpassas efter era behov och önskemål. Vi kan boka besök i er kalender, i en separat kalender eller i en gemensam kalender med era säljare. Vi kan också använda oss av ert CRM-system eller vårt eget system för att hantera bokningar. Vi arbetar helt enkelt efter era förutsättningar och önskemål.

 

Outsourcing av besöksbokning kan minska era kostnader

Genom att outsourca besöksbokningen till Wecall kan ni minska era kostnader jämfört med om säljarna skulle göra det själva. Våra kommunikatörer är specialiserade på att boka besök och kan därför göra det på ett effektivt sätt. Detta frigör tid och resurser som ni kan använda till att förbättra andra delar av er verksamhet.

 

På Wecall är vi övertygade om att professionellt bemötande och kostnadseffektiva lösningar är nyckeln till att skapa en framgångsrik säljorganisation. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med besöksbokning och andra telefontjänster!

 

Behöver du hjälp med mötesboking? Se hit!