Det värmer mitt hjärta att vi hittat så fin personal

När Caroline Arnfridsson som 20-åring började på Wecall var hon väldigt blyg och tillbakadragen.

– Om någon skulle sagt till mig då att jag senare skulle sitta som gruppchef för tjugo personer så skulle jag inte trott på det, säger Caroline Arnfridsson, gruppchef på Wecall.

 

Den blyga tjejen kom in i gruppen och arbetsuppgifterna snabbt. Nervositeten släppte tack vare den varma familjära stämningen.
– När man kommer på morgonen är det någon som hejar direkt och man kan snacka med vem som helst om vad som helst, berättar Caroline.
Caroline började 2013 och i början arbetade hon med kundvård och säljuppdrag men idag är hon alltså gruppchef på Wecalls största avdelning.

 

Att gå från kollega till chef
De som visar framfötterna, kommer med idéer och visar att de är villiga att jobba hårt har stor potential att växa inom Wecall.
– Det har såklart inte alltid varit lätt att gå från att vara kollega till att bli chef. Jag har växt med uppgiften och vill utvecklas ännu mer.
Caroline trivs som bäst när hon har chansen att förändra och göra skillnad. När hon får vara kreativ och hitta lösningar på problem.
– Det som jag själv inte tyckte funkade vill jag ändra och nu har jag chansen att göra det.

 

En grupp med mycket hjärta
På Caroline Arnfridsson avdelning jobbar fast personal och extrajobbare vardagar, helger och kvällar. Gruppen består av både killar och tjejer där den yngsta är 16 år och den äldsta 61.

 

– Vi är väldigt transparenta i vår grupp. Om man är nere eller om det har varit bråk hemma så vågar man säga det, säger Caroline.
Gruppen använder Skype som kommunikationsverktyg eftersom de sitter vid telefonerna hela dagarna och det skickas mycket hjärtan i gruppchatten.
– Det värmer mitt hjärta att vi hittat så fin personal. Dom finns där för varandra och dom finns där för mig, berättar Caroline.
Hon säger att Wecalls vd är expert på att lyfta positiv inställning och attityd och att det är en röd tråd i företagets kultur. Och hon märker att den positiva attityden sprider sig mellan kollegor till kunder och även utanför företagets väggar. Caroline säger avslutningsvis att den som söker arbete hos Wecall måste vara redo för personlig utveckling.
– För man växer som person av att jobba hos oss.

Caroline Arnfridsson

Gruppchef över Wecalls inkommande del, alltså växel.

 

Arbetsuppgifter: Arbetar med rekrytering, scheman, vidareutbildningar och håller koll på den dagliga driften. Svarar också själv i samtal varje dag.

 

Caroline beskriver den perfekta Wecall-medarbetaren:
Det ska vara en arbetsvillig och positiv individ. Behöver inte vara framåt, men inte heller superblyg. Ska inte vara rädd för utmaningar och personlig utveckling.