Skaffa en Företagsväxel.

Med företagsväxel på arbetsplatsen är samtliga medarbetare alltid anträffbara för kunderna, även om man skulle sitta i ett möte eller för tillfället vara på ärende utanför kontoret.

 

Med en företagsväxel kan ni hantera samtal på ett effektivt sätt och se till att inget samtal missas. Här är några fördelar med att skaffa en företagsväxel från Wecall:

 

Anpassade lösningar: Wecall erbjuder anpassade lösningar för företagsväxlar som kan skräddarsys efter dina behov. Vi kan hyra ut platser i vår växel eller sälja en egen växel till er. Oavsett vilken lösning ni väljer kan vi erbjuda support och hjälp när ni behöver det.

 

Flexibilitet och säkerhet: Vi kan erbjuda en flexibel och säker lösning för er företagsväxel som kan anpassas efter era behov. Våra lösningar är skalbara och kan växa i takt med ert företag.

 

Bekräfta dina kunder: Med en företagsväxel kan ni visa era kunder att de är viktiga och att ni värdesätter deras samtal. Detta kan öka kundlojaliteten och förbättra er image som företag.

 

Behovsstyrda lösningar: Wecall erbjuder behovsstyrda lösningar för företagsväxlar som kan skräddarsys efter era behov. Vi kan erbjuda tjänster på svenska, norska, finska, spanska och engelska.

 

Vi på Wecall är ett av Sveriges ledande callcenterföretag och är specialister på allt som har med telefonilösningar på arbetsplatsen att göra.

 

Med oss får du en anpassad lösning enligt dina behov och mes oss kan du välja att hyra en plats i vår växel eller köpa en egen växel hos oss.

 

 

Försäljning

 

Välj vår tjänst Telefonväxel Företag

 

På Wecall är vi specialister på telefonilösningar på arbetsplatsen, inklusive tjänsten Telefonväxel Företag. Vi erbjuder en anpassad lösning enligt dina behov och kan erbjuda stöd och hjälp när ni behöver det.

 

Här är några anledningar till varför du ska välja Wecall som er telefonväxel till företaget:

 

Erfarenhet och expertis: Wecall är ett av Sveriges ledande callcenterföretag och har erfarenhet och expertis inom telefonilösningar på arbetsplatsen.

 

Flexibla och säkra lösningar: Vi kan erbjuda en flexibel och säker lösning för er företagsväxel som kan anpassas efter era behov.

 

Bekväm beställning: Samtliga av våra tjänster kan beställas på svenska, norska, finska, spanska och engelska. Vi är alltid tillgängliga för support och hjälp när ni behöver det.

 

Vi är din mobil

Vi är din kundtjänst

Vi är din växel

Vi är dina säljare

 

Behovsstyrda lösningar

 

Med oss får du alltid en flexibel och säker lösning som enkelt skräddarsys efter just dina behov.

 

Oavsett vilken växeltjänst du vill ha, så går samtliga av våra tjänster att beställa på svenska, norska, finska, spanska och engelska.

 

Givetvis svarar vi alltid med ett leende på läpparna.

 

Läs ännu mer djupgående om våra växeltjänster för företag här!